Tapasztalatok

Kedves Viktor!
 Nagyon hálás vagyok Neked, amiért megalkottad ezt a vizet!Állandó fáradtsággal küzdöttem, a vitamincsomag sokat segített, de nem hozott áttörő javulást.Ennek a víznek a 1 napi (!) fogyasztása után jelentősen javult a közérzetem és a fáradságom is csökkenni kezdet.Néhány nap után pedig magamra sem ismertem. Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy megmentette az életem!Folyadékként csak ezt iszom kb.1-1,5l naponta.Elmeséltem mindenkinek, hogy csak ezt igya! Köszönettel: 
Sz. E.

Azért kezdtem el inni a Füred Lúgost, mert elég sokat kávézom és emellett dohányzok is és nem vagyok egy nagy evő. Úgy éreztem, hogy ez a kombináció okozza azt, hogy olyan mintha enyhén marná valami a gyomrom. Nagyon megörültem amikor megtudtam, hogy van lúgos víz, mert inni amúgy is szükséges és az ásványvizet egyébként is megveszem. Tehát kipróbáltam és pár liter után elmúlt a gyomorégéses érzésem. Olyan volt mintha valami vihar után lecsendesedett volna a hely. Nagyon nyugodt érzés a testnek. Annyira már nem is kívántam a kávét és a cigit sem, egészségesnek éreztem magam. Ajánlottam másoknak is akiknek szintén nagyon ízlett ez a víz. Szerintem könnyű rászokni, mert olyan simogató érzés inni. Köszönet a kitalálónak, igazán remek ötlet! – 
F. M.

Régóta hallottam a lugos vízről, de – sajnos – csak most próbáltam ki. Nagy változást hozott az már első 24 órában! Korábban nyugtalanul aludtam, nem voltam kipihent, állandóan valami nyűgöm volt a testemmel. Ehhez képest most sokkal több az energiám, sokkal jobban alszom és kevesebb óra elegendő. Az állandó fáradtság, levertség eltűnt. A fejbőröm erősen korpásodott, a hajam hullott és semmi sem tudta megállítani a folyamatot. A lugos víz és teafa-olajos biosampon kombinációja 24 óra alatt megálllította a folyamatot, 48 óra elteltével pedig a hajam visszanyerte a teljesen egészséges külsejét. Döbbenetes. Ugye mondanom se kell, hogy meg vagyok győzve!
 – Jedo

Kb. 1 hónapja isszuk a vizet, összefoglalnám tapasztalatainkat.Teljesen elmúlt a jobb térd fájásom, derék fájdalmam, nyaki merevségem,heti 2-3×30-40 percet szoba bicikliztem fogytam 5 kilót.Mindig is sportoltam de nem tudtam lefogyni semmitől.Mióta értem a lúgosítás lényegét azóta tudom hogy, ez miért nem sikerült.Vérnyomásom mindig is magas volt.Most a biciklizés után alacsonyabb mint régen normál állapotban.Kedély állapotom javult, fizikai teljesítő képességem ugrás szerűen megemelkedet.Epe kövem van, fűszeres ételek után picit éreztem, most nyugodtan eszem azokat az ételeket.Kéz és lábzsibbadásom is megszűnt. Feleségem lábfájása, hátfájása elmúlt, vérnyomása a 80/60, 90/65-ről beállt a 115-125/70-78 közötti értékre.A lépcsőzést az irodában észre sem veszi, sokkal jobban veszi és nyugodtabban a levegőt.12 éves fiamról 2 éve kiderül hogy, aszmatikus problémája van,1 hét elteltével sokkal jobban vette a levegőt, focizás közben előbb regenerálódik, elmúlt a fáradékonysága, szeme alatt eltűnt a “karika”.A 7 éves fiam fáradékonysága is megszűnt.
 – T.Gy.

Nővéremnek súlyos veseelégtelensége van, ezért a lába nagyon dagadt volt, az eredményei pedig hónapról hónapra romlottak. Nyár óta issza a Füredi Lúgos vizet és a lába nem dagad, az eredményei nem romlanak. Én magas vérnyomásomra szedek gyógyszert, amit felére csökkentettem, valamint az epeműtét óta tapasztalt felfúvódásom megszűnt és sokkal nagyobb a munkabírásom. – M.I.

Nekem volt néhányszor vesekövem. Folyamatosan szednem kellet a Rowatinex kőoldot mert különben 2 nap múlva már is szúrt a vesém.  1 hét lúgos víz fogyasztása után elhagyhattam a rowatinex-et. Most már 2 hónapja fogyasztom a vizet, nagyon jól érzem magam  és egyszer sem volt volt görcsöm azóta.
Rajtam kívül még a feleségem is fogyassza a vizet. Neki nincs semmilyen problémája csak ízlik neki. – Sz. Cs.

Nagyon jól hajtja az epét, mióta iszom a lúgos vizet alig görcsöl az epém. Koleszterin szintem is csökkent. – K-né. B. A.

Egy normál orvosi vizsgálat során derült ki, hogy nagyon magas a koleszterinem és a vérem zsírtartalma. Abbahagytam a doházást, naponta 40 percet mozogtam és rendszeresen ittam a Füredi Lúgost. 5 hét elteltével a koleszterin szintem a felére csökkent, a vérzsír pedig a harmadára. Ez még csak a kezdet, nem akarok itt megállni. Ajánlom mindenkinek, de főleg azoknak, aki lihegve mennek fel a lépcsőn, szóval a hozzám hasonló ülőmunkát végző és rendszeresen nem sportoló embereknek. – N. S.