Vendégkönyv

10 éve foglalkozom weboldalakkal. Nagyon magas szintű projekteket is koordináltam a témában. Mindig is bebizonyosodott, hogy a minimal design, informatív honlapok a legjobbak, leghatékonyabbak. Az emberek nem az effektusokra kíváncsiak, hanem a hasznos tudnivalókra. Gratulálok, egy weboldalnak pont ilyennek kell lennie! Természetesen a víz fogyasztása kapcsán találtam a honlapra, amelyhez szintén gratulálok, és további sok sikert kívánok az egészséges életben való tevékeny részvételhez! Hamarosan én is leírom a tapasztalataimat.


Kipróbáltam és remek magyar termék.Ráadásul finom is,a fiam is szereti.Fontos a megbízhatóság. Üdvözlettel, Demeter Enikő (1039. Budapest)


Üdvözlök Mindenkit ! A vízzel kapcsolatosan írnék egy-pár sort.1hónapja fogyasztom,megoldott minden problémámat,jól érzem magam. Mindenkinek ajánlom. − Simon Lászlóné (Szentgotthárd)


Hi, Great work. Very very Beautiful website. − Kaba


Gratulálok az oldalhoz! Én eddig nem is voltam tisztában a lúgosítás jelentőségével, de eztán keresni fogom terméküket a boltokban! − Rita (Budapest)


Érdeklődni szeretnék, hogy a Füredi Lúgos víz fogyasztható-e terhesség előtt és alatt. A mielőbbi válaszukat előre is köszönöm. − Antal Emese (Budapest)

Válasz: A Dr. Szalay Füredi Lúgos biztonságosan fogyasztható a terhesség előtt és alatt.


Web simple but easy to get a good clean view not chaotic. This web-like way more. &minus Tumama (Vietnam)


Last web host very interesting. Provide useful advice. − Momero (Thailand)


Remek − Tóth Kálmán


Engem az érdekelne, hogy gyereknek hány éves kórtól adható és milyen mennyiségben? &minus Halász Anita

Válasz: Dr. Szalay Füredi Lúgos orvosilag kalkulált víz, a pH-ja úgy van kiszámítva, hogy korlátozás nélkül bármilyen korosztály fogyaszthatja.


Régóta tudom hogy sok a savam bár tudom hogyan védjem magam a gyomorfájástól azért előfordult hogy napokig fájt. Régóta nem volt problémám, de 2 hete ismég vacakolt a gyomrom. Mivel nyugdijasként 15 órába egy gyógynövényboltban dolgozom és árulom a vizet elkezdtem inni. Először higitva később tisztán. Az első pillanattól kezdve hatott a fájdalmam elmult fél óra alatt. 64 éves vagyok és nem szedtem és most sem szedek semmiféle gyógyszert. Betegállományba csak a gyerekszüléskor voltam. Nagyon köszönöm hogy a lugositó vizet kikisérletezte és az emberek gyógyulására forditotta. − Dohóczky Zsuzsa (Budapest)


Szerintem csodálatos ez a víz, szó szerint a csapból is ennek kellene folyni! A sok jótékony hatása mellett egyvalamit nem említ meg senki, hogy finom! Annyi pocsék víz után végre valami, aminek kellemes íze van! − Sz. Y. Judit (Kecskemét)


1 hete isszuk a lugos vizet,de már az első napokban éreztük jótékony hatását. Egy kérdésem lenne csupán: gyerekek ihatják-e, ha igen, hány éves kortól? − Farmosiné Nagy Mariann


Azonnali hatás!A vérnyomás és koleszterin csökkentő gyógyszerektől a nyelőcsövemben és a számban savas visszacsorgást éreztem. FULLADOZTAM, KÖHÖGTEM. A herbária üzletben ajánlották ezt a gyógyvizet. Helyben kipróbáltam. Azonnal hatott.Azóta a táskámban is hordok egy üveggel, a családom is issza. Valóban rendkívül jó közérzetet biztosít. Külföldön élő gyerekeim is szeretnék fogyasztani. LENNE RÁ LEHETŐSÉG? Mindenkinek ajánlom. − Sándor T. Mária (Szolnok)


Baracskainénak és minden Ajka-Devecser környékén élő fogyasztónak! Ez a csodálatos víz (amit családunk sok tagja megelégedettséggel fogyaszt) elérhető közelségből folyamatosan beszerezhető! Az alábbi telefonszámon történő egyeztetés alapján akár házhoz szállítás is megoldható! Tel: 06-30/9396-689 − Poór Henrietta (Ajka)


2 Hónapja iszom a vizet! A közérzetem sokkal jobb, mint előtte, jobban alszom, frissebnek érzem magam! Fantasztikus! − nicky85 (Budapest)


Fantasztikus élettani hatásai vannak a PH9 szűrt “folyadéknak”… / Ti ,Önök írták,írtátok/…és ez már 1 az az egy nap alatt kiderült.A sok tíz éve ezzel foglalkozó,kísérletező biológusok jól elsiklottak ennek a csodának is minősülő kiváló, tiszta anyag mellet!!!! A placebóhatás mindenki számára bármillyen anyaggal vagy módszerrel elérhető,alkalmazható.Furcsának érthetetlennek tartom az egy napos fogyasztás “sokkal jobban aludtam”,”nem hullik a hajam”….stb hozzászólásokat.A napi 2 literes VÍZ illetve folyadékfogyasztás véleményem szerint ugyanezt a hatást ki tudja váltani. Való igaz én nem fogyasztottam és nem is fogok savasítókat,lugosítókat /éppen mi a trendi!!/,egyszerűen a kiváncsiság vezérelt,hogy mennyire nyugszik ez a téma üzleti alapon és megjelennek e “negatív,éppen nem a terméket magasztaló hozzászólások
is. Akinek ez bántó,felháborító kérem ne vegye figyelembe az általam leírtakat,gyógyítsa,tisztítsa illetve tartsa karban a testét szellemét ezzel az egészséges isten és a doktor úr által adott anyaggal!!!!!!! /ha engedélyezik a vendégkönyvebn való megjelenést és nem törlik a hozzászólást/ &minus egy budapesti férj


Sokat használt a gyógyvíz a reflux enyhítésére. Jó lenne, ha gyógyszertárakban is lehetne kapni ezt a jó hatású vizet, így el kell zarándokolni a megfelelő gyógynövény boltba, nem mindegyik tart sajnos ilyent, pedig nagy segítség lenne mindenkinek. − Temesi Nóra Ágnes


Én is hallottam már sokaktól erről a jó gyógyvízről. Csak az a baj,hogy vidéken és kisebb városokban egyszerűen lehetetlen beszerezni.


Újra itt vagyok,köszöntök Mindenkit! Eltelt több mint 2 hónap,a napi 1 literemet megiszom,és azóta egy kezemen meg tudom számolni,hogy hányszor kellet bevennem a tablettáimból(gyomorégésre).Ez azért nagyon vicces,mert eddig egy nagy doboz gyógyszer még néha egy hónapig sem volt elég,már bérletem volt a patikába,és valamelyik nap ránéztem a dobozra,és elgondolkodtam,hogy ezt már milyen régen kellett vennem.Azóta mindenkinek bátran ajánlom,és 1000 köszönet és hála ezért a CSODAVÍZÉRT!!!! − Chilkó Evelin (Budapest)


Tegnap kezdem el inni a vízet!! Igazán én azt érzem,hogy nem vagyok éhes egyáltalán. Nagyon jól és nagyon mélyen aludtam.Nem tudom hogy fáradt voltam vagy ez már a víz kellemes hatása!!?? Nekem soxor fáj a derekam mert hastáncolok.Lehet hogy arra is jó lesz??? No mind1 még nem tudok sok mindent írni róla. Csak ez volt az első tapasztalatom!!!!! − Magdee (Budapest)


Én 1 napja iszom a vizet és csak jót tudok mondani róla. Chron beteg vagyok és kifejezetten jobban érzem magam tőle. Eddig a gyógyszerektől kissé fáradt és levert voltam de az eltelt 1 nap alatt ezt mintha elvágták volna. A közérzetem is sokkal jobb lett tőle. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ez maga a csoda! − Horváth Krisztina (Budapest)


Nekem is refluxom van, nyelőcsőfekéllyel. 3 napja találtam rá a vízre, azóta TELJESEN megszűntek a panaszaim
(már az első nap). Hálás vagyok érte! − Móni (Vác)


egyszerűen imádom!!!!! már az első kortynál lehet érezni a különbséget. sokkal jobb lesz tőle az ember közérzete és a fogyókúrában is segít!! a bőröm szebb lett tőle, elmúlt tőle sok pattanásom.csak dicsérni tudom. szeretem − Réka (Tiszafüred)


Hálás vagyok az akupunktúrás orvosomnak Dr.Szalay Miklós-nak, aki felhívta a figyelmemet erre a nagyon jó és hasznos italra. Féléve fogyasztom nagyon sokat javúlt az emésztésem, de még sokáig kell fogyasztanom, hogy helyre jöjjön az izületi bántalmaim okozta kellemetlenségeim. Nagyon Köszönöm Dr. Szalay Viktor doktor úrnak a fáradságos kutató munkáját és előállitotta e betegségben szenvedők számára enyhet hozó gyógyitalt.További munkájához nagyon jó egészséget kiván egy ismeretlen hálás beteg. − Nagy Lászlóné (Ria) (Tiszafüred)


Nekem is refluxom van,többféle dologgal is próbálkoztam,de nem igazán javult a helyzet…Valahol olvastam erről a vízről,gondoltam próba szerencse,hátha segít nekem is.Bevallom nem nagyon bíztam benne,DE CSAK DÍCSÉRNI TUDOM!!!Én még csak az első 5l-est iszom,de máris sokkal jobb,ha ég a gyomrom,csak iszom egy kicsit és egyből megnyugtatja.Most napi 1-1,5l iszom,és tényleg nagyon jó!!! Ezer köszönet és hála Önöknek! − Chilkó Evelin (Budapest)


Vidéken nehéz beszerezni,napok óta csak igérik a gyógynövényboltba.Sajnálom hogy neten nem tudom megrendelni. − Baracskainé (Ajka)


Most ittam meg az első pohár füredit, savasodás ellen próbálom ki. Nagyon sok a savam, és refluxom is van. Ittam már S..t is, de ez folyamatosan iható, az csak kúraszerűen. Jelezni fogom a tapasztalatomat pár hét múlva, de bízom benne. − Zsolt (Debrecen)


Tapasztalatom! Már írtam mikor 5 nappal ezelőtt elkeztem inni a Füredi Lúgos vízet. Sok panaszom volt előtte, nem sorolnám de nagyon rosszul voltam. Úgy érzem le kell írnom, azóta mintha kicseréltek volna, nagyon jól érzem magam, csodát tett a víz fogyasztása, visszakaptam régi énemet, még a kedélyállapotom is a régi jó kedvem is visszakaptam. Ha tehetném csak ezt a vítet fogyasztanám egész nap, olyan finom, azon kivül ami a legfontosabb csoda!! Aki teheti nagyon ajánlom igya, nem marad el az eredmény. Nagyon hálás vagyok mindenkinek aki lehetővé tette csodálatos víz létezését. &minus Varga Ilona (Budapest)